عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مروری بر آنچه در مسجدسلیمان برای شهرخودرو رقم خورد| ۳ گل مفت!

  • کد خبر: ۵۵۷۱۳
  • ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۳
مروری بر آنچه در مسجدسلیمان برای شهرخودرو رقم خورد| ۳ گل مفت!
شهرخودرو با‌ وجود نمایش خوب برابر نفت مسجدسلیمان، تن به شکستی سنگین داد و با سه گل مقابل نفت مسجدسلیمان شکست خورد.
مرتضی اخوان | شهرآرانیوز؛ سوت علی صفایی، قاضی جوان میدان، حکم به برتری ۳‌بر ۱ میزبان داد؛ سوتی که حسرت را برای میهمانی در‌پی داشت که در طول ۹۰‌دقیقه حاکم مطلق توپ‌و‌میدان بود، اما اشتباه‌های فردی درون دروازه و قلب دفاع مشهدی‌ها مانع رسیدن به پیروزی آن‌ها شد. تیم فوتبال شهرخودرو که روز گذشته در چهارچوب هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال در مسجدسلیمان به‌مصاف نفت این شهر رفته بود، با‌وجود مالکیت بالای توپ و خلق موقعیت‌های زیاد بر روی دروازه میزبان، تن به شکست داد تا با همان ۱۲‌امتیاز و تفاضل گل ۴- تا پله یازدهم جدول رده‌بندی سقوط کند. پنجمین شکست فصل برای شاگردان سیدمهدی رحمتی برابر تیمی رقم خورد که تا‌به‌اینجای فصل پرسپولیس، سپاهان، فولاد و تراکتور، ۴ تیم بزرگ لیگ برتر، را متوقف کرده بود.

تله حسینی برای رحمتی

جدال ۲ سرمربی جوان نفت مسجدسلیمان و شهرخودرو از نکات جالب این بازی بود. جدال ۲ مربی از نسل جدید مربیان فوتبال ایران که این‌روز‌ها سیطره حضورشان در لیگ برتر فوتبال گسترده است. سیدمجتبی حسینی که البته از رحمتی باتجربه‌تر است، در این بازی ضد‌تاکتیکی را برای شهرخودرو تدارک دیده بود که بدجور رحمتی و یارانش را در تله انداخت.
 
عقب‌نشینی مسجدسلیمانی‌ها به یک‌سوم دفاعی خودشان از همان دقایق آغازین بازی که معمولا ۲ تیم به محک یکدیگر مشغول هستند، به‌قدری مشکوک بود که به‌وضوح می‌شد از همان ابتدا متوجه تله‌ای بود که کادر فنی تیم میزبان برای میهمان پهن کرده بود. شهرخودرو در طول بازی سوار بر بازی بود، اما برای عبور از دفاع اتوبوسی مسجدسلیمانی‌ها توان تاکتیکی کافی را نداشت. با‌این‌همه تاکتیک ضد‌حمله تیم حسینی جواب داد و از ۳ توپی که میزبان به روی دروازه شهرخودرو برد، هر ۳ به گل تبدیل شد!

فاجعه مشترک جلالی و فرجی

۲ چهره اصلی این شکست برای عنابی‌های شهر مشهد، سنگربان و دفاع وسط این تیم بودند. سعید جلالی‌راد که به‌تازگی به جرگه متأهلان هم پیوسته است، در این بازی نه‌تن‌ها به هیچ توپی «نه» نگفت، بلکه با جا‌ی‌گیری‌های اشتباه و تعلل‌های نمایشی در واکنش مناسب به توپ‌هایی که به‌سمت دروازه‌اش می‌آمدند، یکی از عوامل اصلی باخت تیمش بود. اگر بپذیریم که سعید جلالی‌راد در صحنه گل اول کمتر از مدافعان غافل و سردر‌گم شهرخودرو که مهاجمان حریف را به امان خود واگذار کرده بودند، مقصر بود، بی‌تردید این گلر جوان روی گل‌های دوم و سوم مقصر بود. جلالی‌راد در صحنه گل دوم یک گل زاویه‌بسته مفت خورد که متأثر از خروج اشتباهش بود و در گل سوم هم بعد از فاجعه حمل توپ بی‌مورد فرشاد فرجی و لو‌دادن توپ، با یک جای‌گیری اشتباه دروازه ۷ متر و ۳۲‌سانتی‌متری را برای مهاجم نفت مسجدسلیمان باز گذاشت تا به‌راحتی کار شهرخودرو یکسره شود.

آرامش رحمتی

از نکات حاشیه‌ای جالب این بازی شاید بتوان به آرامش جالب سیدمهدی رحمتی روی نیمکت شهرخودرو اشاره کرد. سرمربی جوانی که در بازی‌های قبل در کنار زمین پُرشور، پُرحرارت و البته پُراعتراض حاضر می‌شد، در این بازی به طرز تحسین‌برانگیزی آرام بود و تلاش می‌کرد با تدبیر‌های تاکتیکی تیمش را به دروازه حریف برساند.

و همچنان قاسمی‌نژاد...

وینگر شمالی شهرخودرو در بازی روز گذشته باز هم ستاره تیمش بود. امین قاسمی‌نژاد بازی را کمی عصبی و پُراشتباه آغاز کرد، اما رفته‌رفته هر چه از زمان بازی می‌گذشت، روی موقعیت‌های هجومی تیمش نقش بیشتری ایفا می‌کرد. گویا یک سر هر حمله شهرخودرو به این ستاره شمالی وصل بود. قاسمی‌نژاد تک‌گل تیمش و ششمین گل فصلش را در‌حالی در این بازی به ثمر رساند که چرخش خوب و ضربه با پای چپش فراتر از سطح فوتبال ایران بود؛ بازیکنی که این‌روز‌ها بدجور مورد‌توجه پرسپولیس قرار گرفته است و پالس‌های وسوسه‌کننده‌ای از‌سوی باشگاه سرخ‌پوش پایتخت برای جذب این بازیکن به مشهد مخابره می‌شود.
 
با‌این‌همه تک‌گل قاسمی‌نژاد برای نجات یاران رحمتی از پنجمین شکست فصل کافی نبود تا در‌نهایت ۳ توپی که مسجدسلیمانی‌ها به روی دروازه شهرخودرو آوردند، توسط محمدمهدی محبی و ساسان حسینی (۲ بار) به گل تبدیل شود و عنابی‌ها دست خالی به مشهد بازگردند. نفت مسجدسلیمان با این پیروزی پانزده‌امتیازی شد و تا پله هفتم جدول صعود کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->